Website

Het belang van een website

Meer dan 90% van alle nederlanders heeft het afgelopen jaar een product of dienst online aangeschaft. Al deze aankopen zijn gedaan via een website. Als ondernemer zijnde ben je een dief van je eigen portemonnee als je je online aanwezigheid verwaarloost.

Een website op maat

Iedere organisatie of bedrijf is anders. Hierdoor is een website op maat de juiste keuze voor jouw onderneming. De specialisten van Zuloo maken een website met de nieuwste technieken die constant up-to-date worden gehouden. Ook bieden wij een op maat gemaakte CMS aan. Middels een CMS kun je zonder technische kennis je website up-to-date houden. Van webshop tot aan een informatieve website, bij Zuloo ben je bij het juiste adres.

Heeft jouw onderneming nog geen website? Neem dan nu contact op.

Mobile Friendly

Wat is een mobile friendly website?

Een mobile friendly website is responsive. De website zal automatisch schalen aan de hand van de grootte van het apparaat waarmee je website bezocht wordt. Waardoor de mobiele bezoekers van je website een optimale ervaring tegemoet zien.

Voordelen mobile friendly website

In het jaar 2020 verloopt circa 50 procent van het online verkeer via mobiele apparaten. Door je website mobile friendly te maken, creëer je een fijnere ervaring voor mobiele bezoekers. Waardoor mobiele bezoekers eerder geneigd zijn een interactie op je website aan te gaan. Daarnaast plaatst Google een mobile friendly website hoger in de ranglijsten.

De specialisten van Zuloo staan klaar om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Mailing en Hosting

Wat is hosting en mailing?

Om je website online beschikbaar te stellen, is hosting een vereiste. Dit kan tegen zeer scherpe prijzen via Zuloo. Onze hosting wordt voorzien door Amazon waardoor jouw website over de hele wereld snel te bereiken is.

Domeinnaam kopen voor je website? Ook dat kan via Zuloo, de bijbehorende mailadressen worden volledig door ons onderhouden.

Een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan nu contact op.