Wij van Zuloo ontwikkelen websites voornamelijk met Webflow. Wat is webflow, zullen de meesten zich afvragen. Webflow helpt bij het ontwikkelen van maatwerk websites waarbij coderen niet naar de voorgrond treed. Waardoor het bouwen van solide websites sneller verloopt. De motto van webflow benadrukt dit ook: “Break the coder barrier”. Vergis je niet, coderen is nog steeds onderdeel van het process, maar vanwege webflow wordt dit onderdeel aanzienlijk kleiner.

Welke voordelen zijn er nog meer? Op plek twee komt het mobile friendly aspect. Webflow maakt het mogelijk om websites tot in de puntjes te verzorgen voor verschillende schermgroottes. Hierdoor zien onze website zowel op de desktop als op de iPhone er gaaf uit.

Vervolgens willen de meeste bedrijven ook een bepaalde vorm van interactie op hun website. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een blog zijn. Dit wordt verzorgd middels een CMS. Wij van Zuloo zullen een CMS inrichten afgestemd op de wensen van de klant. Vervolgens kan de klant, zelfs met geringe technische kennis, een blog post uploaden op zijn of haar website.

De klant kan naast het uitvoeren van interacties zelf ook wijzigingen aanbrengen. Denk hierbij aan het veranderen van kleur, tekst en media zoals afbeeldingen en videos.

Webflow is in vergelijking met bijvoorbeeld wordpress veel sneller. Wat een belangrijk punt is voor een website, niet alleen voor de ervaring van een bezoeker, maar ook voor Google. Want Google houdt van snellere websites. Waardoor de webflow websites hoger op de ranglijsten verschijnen.

Maar is webflow altijd de juiste keuze voor een website? Nee, zeker niet. Er zijn relatief weinig plug-ins beschikbaar voor bijvoorbeeld het beheren van een CRM systeem of een dergelijk systeem.

Hulp nodig bij het kiezen van een website vorm? Neem dan nu contact met ons op.

Gepubliceerd op:

Monday, July 27, 2020