Online Marketing

Wat is online marketing?

Online marketing is het adverteren/verkondigen van je product of service via het internet. Dit kan via allerlei kanalen, van Google en Yahoo tot aan Facebook en Instagram.

Het belang van online marketing

Tegenwoordig begint bijna 70% van alle klantinteracties online. Daarbij kan jij als (startende) ondernemer jezelf niet buitenspel zetten. Zonder online marketing mis je dus al een groot gedeelte van je klantinteracties. Wacht niet te lang en bespreek de opties met een van onze specialisten.

Kom nu te weten wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wat doet SEO voor jouw website?

De online vindbaarheid van je bedrijf is enorm belangrijk. SEO is vaak de eerste stap in een online marketing strategie. Door middel van SEO zal google uw website veel beter begrijpen. Dit heeft als gevolg dat jouw positie op de ranglijst enorm stijgt.

Welke voordelen heeft SEO?

SEO is een duurzame manier om jouw website beter vindbaar te maken voor potentiële klanten. Het juiste SEO stappenplan zorgt er voor dat jouw website de Google ranglijsten beklimt tegen zeer lage kosten.

Nog geen SEO? Neem nu contact op met onze specialisten.

Search Engine Advertising(SEA)

Hoe werkt SEA?

SEA betekent letterlijk vertaald zoekmachine adverteren. Hierbij adverteer je dus via zoekmachines zoals Google en Yahoo. Als ondernemer betaal je voor deze advertenties. Deze advertenties worden ingesteld op basis van zoekwoorden. Middels deze zoekwoorden komt je advertentie dan in beeld bij gebruikers.

Wat zijn de voordelen van SEA?

Zodra de juiste persoon aan de knoppen draait, kan SEA heel winstgevend zijn voor ondernemers. SEA zorgt voor nieuwe klanten, meer omzet en een groter bereik tegen hele scherpe prijzen.

Is SEA voordelig voor jouw onderneming? Ja zeker, bespreek nu de opties.

Online Strategie

Wat houdt online strategie in?

Een succesvolle online campagne bestaat nooit uit een stap. Hier vallen verschillende stappen onder, die elk doorlopen moet worden. Er is geen generieke strategie voor alle ondernemers, elke onderneming is anders, waardoor elke stap op maat opgesteld moet worden om succesvol te zijn. Elke succesvolle stap is weer een stap dichterbij een succesvolle strategie.

Waar begint jouw online strategie? Vraag het onze specialisten.